Total Pageviews

Monday, July 13, 2009



JAG KOM IN

Det blev som jag sagt, i höst är jag en av studenterna på Kaggeholms TV-linje. Känns i både mage och huvud att det är detta jag ska göra.
Velat det länge, men då var det inte tid för det. Jag var tvungen att komma hit, där jag är idag...

Jag är redo att spotta rädslan i ansiktet och köra i 280.

Beskedet fick jag slutet av maj, samtidigt som jag rullade uppför S:t Eriksgatan tillsammans med kollegor, på väg till Steam, ett underbart dumpling-och nudelsoppsställe. Var tvungen att stanna mitt i backen, för att kunna prata och höra ordentligt. Chockad tackade jag ja till antagningen där på plats, berättade sedan för de andra när jag kommit ikapp dem längre upp på gatan.
Lyckorus gånger 1000.

Inte nog med att jag kom in på en utbildning jag drömt i 10 år, fick även jobbet jag sökte på Baluba, detta har jag redan berättat. Jobbade där 1 1/2 månad och trivdes riktigt, riktigt bra. Återkommer gärna dit igen, för pga skolstarten så missar jag ju andra delen, dvs slutspurten av produktionen. Annars hade jag jobbat där ett tag i höst också. Cheferna på jobbet o kollegorna är glada för min skull, det är ju en bra skola så de är bara uppmuntrande. Har fått sköna tips och bra kontakter, att såhär ett par år borta från branshen och sedan komma tillbaka för en snabb repetition, strax innan skolan, har ju bara varit en otrolig bonus.

Längtar redan tills jag ska ut o jobba på riktigt igen, efter studierna, även om den här tiden som jag har framför mig kommer vara den viktigaste grundläggningen för min framtida karriär. Är inställd på att det kommer vara överväldigande, tufft, slitigt, stressigt, uppoffrande och rannsakande. Men det gör inget, för det kommer vara otroligt roligt, lärorikt, utvecklande och helt galet. Att jag sen kommer bo därute, kommer hjälpa mig att lättare att komma in i gruppänslan, lära känna klassen o de andra på skolan mer, än om jag hade pendlat varje dag.

Hoppas det blir så i alla fall.

Sitter här o har snart klunkat i mig 2 st X-ray energidryck, käkat coated green peas, wafers med jordgubbssmak och en hel del chilicrackers. En o annan jordgubbe har även slinkit ner då jag och mamma satt och rensade ett gäng liter ute på terassen i 28 °C. Perfekt temperatur för frusen Fatso. Fick ju en extra liter av försäljaren, fråga mig inte varför. Han tyckte väl jag skulle ha en. Haha.

Nä, men vi var en sväng till ÖB, bara för att hitta på nåt annat än att bara hänga här hemma. Jag har ju knarkat The Big Bang Theory, en ny favoritserie of mine, o avslutade sista avsnittet igår av första säsongen.

Jag är smått snurrig och minns inte riktigt var jag ska börja o skriva om olika saker så jag gör det enkelt för mig o laddar upp lite bilder, som får tala för var o en av de olika händelserna.

Enjoy ;)




kakförrådet på Baluba, som blev min räddning
men även boven till återfall i sockersug



jag & Annika hann med vår traditionella tripp till Linkan i mitten av maj



då hälsade vi på storebror med sambo och lilla Mijo, här i sin coola outfit



lördag kväll började vi med japanskt



sedan bar det iväg på club med Figge o möta upp resten


Figge, bror, och Fredrik på Riva



maniacs on the dancefloor


firade lillebrors 25-årsdag i jnkpgs stadspark med familj, syskon och deras kottar


jag rörde mig inte ur fläcken


lillebrors fru är hejare på mumsiga hemmagjorda tårtor


lillebror o en rörlig son
Liam


Pripps Cup på farstaängen m diverse löst folk, resten från gårdags-festen


Skogås-folk, Årsta-folk och Farsta-folk


Koh Pangan blev första anhalt av många denna afton. Firade Kakans kommande bröllop bl a. En av de roligaste kvällar på länge, skrattade så jag fick magknip, tusen tack flicks.



The End



// Fatty - happy happy