Total Pageviews

Sunday, April 29, 2007

Kvasten

Se syster-yster vara testpilot på Grönans nya attraktion.

http://www.gronalund.com/

Var bara tvungen :)
Vintern har rasat

Söndag förmiddag, solen skiner ute. Men om jag har rätt så är det säkerligen förbaskat kallt ändå. Har precis avslutat det senaste 24-avsnittet, hyfsat predictable men kan ändå inte låta bli att se den.

What's new in Fia-world? Jadu ännu 2 veckor har passerat sen sist så lite har väl rört om i grytan. Var ju iväg på TV-inspelning, det var rätt kul ändå, hade små-ångest innan och funderade på att strunta i hela grejen. Men det är ju aldrig fel att få tillfälle att växla några ord med Hans Wiklund eller spana på gorgous Mûsli-Per från Mtv. -Alex, varför var jag så seg med att erbjuda mitt lypsyl? Haha :)

Kul och träffa gamla jobbarkompisar. Blev sugen att ge mig in i branschen igen när jag såg alla som sprang omkring med headset, fotografer och programledare.

Åh, sakna.


Mixi, vi måste verkligen ses! Du är ju så störtskön! Vi måste få tag på Kattis och få ordning på världen igen. Suck, det var tider det när vi satt ute i frihamnen på "Jarre" och skrev som galningar.Tur att jag har dig Alex som håller mig kvar litegrann och uppdaterar mig vad som händer i den där sjuka världen. Grattis btw till jobbet! De vet ju att du är bra, du behöver inte den där skolan. Du lär dig på plats.


såhär ser den lilla rackaren ut, växellådan

Happ, min nya bransch är också nice, hotellvärlden är ju en egen den med och har sina intriger. Jag börjar känna mig riktigt hemma och min arbetsbörda har ökat en aning. Nu är jag in charge av alla fakturaunderlag, vouchers och se till så alla som ringer får tag på dem de ska, annars har de äntligen visat mig det interna mess-systemet så jag lätt kan klicka iväg meddelanden till höger och vänster. Ett tag kändes det lite mycket, men börjar få grepp om saker och ting nu. Söka AR:nr, kolla att de är creditsafe och skapa nya profiler. Det är lite utav detektivarbete och höjer mysfaktorn några grader.

Hurra! Min första lön har btw kommit in och det är otroligt nice att ha en fast inkomst som man jobbat för.

JO! Min telefon, bredaband och allt funkar nu. Ville bara tala om det för den som missat.

Vänner-serien har jag avklarat sen en tid och nu är det alla andra som jag behöver komma ikapp. No probs, är det nåt jag alltid haft så är det tid. :)

Känns som en fin tradition har startat, jag och mina broads har börjat lattja en gång i veckan och det är nåt riktigt värdefullt. Nu när S.S har kontorstider är det genast lättare för oss alla. A.J har ju hand om 2 gäng Bromma-fjortisar,(praktiserar som lärare) vilket tar musten ur henne stundom, men hon kravlar sig trots allt till våra sammanstrålningar. Underbart att vi lyckats få med Anni också, denna pärla från Sumpan. We like us.

I torsdags, för att bara ta ett exempel så var vi hemma hos S.S och doppa jordgubbar i chokladfondue och drack bubbel. Man ska fira när ens bästa vän har fått drömjobbet! Grattis åter igen. På torsdag ska vi ses igen, om allt går enligt planerat. Då har vi en del att styra upp. Hehe, hoppas det blir av, det vi snacka om sist.

Storebror med flickvän plus en Pjär (Pierre??) hälsade på i början av veckan. Grabbarna skulle på nån konsert på debban så de slaggade över här. Nästa dag mötte de upp mig vid jobbet och vi tog en lunch på golden hits. Första gången jag var där. Hysteriskt och dunkelt är de första adjektiv jag komatt tänka på. God sallad.

Ah well, det sociala livet blomstrar igen och jag ser verkligen fram emot sommaren. Mycket bollar i luften och det känns väldigt bra.

Det var dags för en liten uppdatering, frågan är bara hur pass bra bild ni fick. Känner mig splittrad över informationsflödet som just skett. Det kunde kanske strukturerats upp på ett bättre sätt. Men å andra sidan så skulle autenciteten gå förlorad.

Nu ska jag försöka förstå mig på mobilen och alla sladdar som följde med. Man ska tydligen kunna föra över bilder o sånt direkt. Hm...well. Tänkte jag kunde liva upp all tråkig text med lite pics. Men det kanske får väntas med till nästa gång.



// Fatty - happy rich bitch!

Wednesday, April 11, 2007

Men hon rör ju på sig...


Såg att det var 2 veckor sen sist jag visade livstecken här.
Goda nyheter är att bilen går som den ska och jag har fått överta en fräsch mobil av min vän Mike, så nu kan man ringa till mig igen. Hemtelefonen är dock ännu helt död.
På måndag dyker det upp nån snubbe från comhem som ska kika på vad det är som är galet.
Man kan ju inte ha det såhär...noll koll och ingen kontakt med omvärlden annat än via mobilen. Vi vet alla hur förtjust jag är i mobiler och hur billigt o bra såna är. (feel the tone friends)

Storebror, nja...har inte så mycket liv just nu, iaf inte nät-wise. Men snart så hoppas jag att även datorn ska återuppstå med hjälp av nya minnen. Är det till ingen nytta så är det bara bege sig till närmsta datorbutik och inhandla en liten lap. Saknar mitt cyberlife.

Jobbar på som vanligt på hotellet och påskveckorna har varit väldigt lugna. Har haft en praoelev här och det var riktigt kul med sällskap i växeln.

Annars har jag snart tagit mig igenom hela "Friends", inne på sista säsongen dvs nr 10 för den oinvigde. Även träffat vänner live och gosat med kattkräket Charlie. Han är inne i en ganska "mammig" fas igen.

Oh! Alla ni som vill planera in nåt skoj med mig till sommaren, låt mig veta hur det ligger till med ledigheten hos er så kan jag planera när o var jag kan ta ut mina dagar. Har ju rätt till semester jag också, även om den blir obetald, men det kan jag leva med. Ni får gärna skynda er på lite för de behöver veta här på jobbet a.s. a.p.

Håll ut lite till, försöker iaf jag göra. TV'n har fått en hyfsat central del i vardagen...den som annars inte är superviktig. Ser en del film gör jag men det är ju inget ovanligt.

Det är ju så att jag försöker slå förra årets antal sedda filmer och har ett mål för 2007. Jag ska ha sett minst 200 filmer innan nyår och för den bedriften krävs det 3-4 filmer/vecka. Som det ser ut nu så är det ganska lugnt. Tex 3 filmer på en vecka är ganska lätt gjort, det är den där sista man inte får glömma. viktigt att poängtera är att rekordet inte får forcera filmtittandet, utan det ska ske naturligt. Behöver bara hålla räkningen. Naturligtvis är det svårt att undgå en viss press, men jag ser aldrig film om jag inte känner för det.

Nä nu börjar det bli långt och jag behöver dra en drive på the ladies.


// Fatty - surviving with style