Total Pageviews

Tuesday, December 22, 2009




uppenbarelser

hur jag än har försökt så finns det vissa saker som jag faktiskt aldrig kommer att gilla. inte vid nån ålder eller sinnesstämning har det någonsin känts helt 100%. tänkte jag skulle lista upp detta för er.

1. kavajer. visst stiligt o så, men jag klarar inte stelheten, de överdrivna axlarna...nej, inte på mig.

2. choklad. jag är ingen choklad människa. är sällan sugen på det och när jag väl äter så känns det för sött. dock choklad-överdragna saker är helt ok. det är inte äckligt men jag lever bra utan. frågan är varför jag då envisas att köpa en choklad kalender som aldrig blir uppäten förrän jag tvingar i mig alla datum jag "missat".

3. kaffe. låt mig få vara tedrickare. låt mig slippa kaffesmaken liggandes kvar i munnen all day. och nej, det har aldrig haft en uppiggande effekt. möjligtvis om det krisar sig kan jag tänka mig en iskaffe.

4. använda plastpåsarna man burit hem maten i som soppåsar. jo jag vet recycling är bra, men hur äckligt är det inte när de som oftast är sönder och när man ska knyta påsen för att slänga soporna, skalpar det "sopsaft" längst ner i hinken....ieuw ieuw!

5. snooze. kom igen! ska man upp så är det bara att gå upp. och vad är det med den där grejen på mobilen på snooze-inställningarna, det går inte att simpelt bara skippa den och stänga av eländet. nej man får gott finna sig i att hålla på att varje morgon, förvirrad och nyvaken lyckas trycka på rätt knapp för att inte behöva göra om samma procedur om 5 min igen. baah!

finns säkert många andra saker, men detta var det jag tänkt på den senaste tiden iaf.

har du några såna grejer, riktiga No No's?
skriv och berätta!


// Fatty - singing christmas carols with a sexy cold

No comments: