Total Pageviews

Wednesday, March 28, 2007

Je pleu

Telefonen är död och felanmäld.
Min mobil går det inte att prata i, utan att den slocknar efter en stund.
Datorn är död.
Jag är arg.

// Fatty - furious

3 comments:

Peo said...

Har du alldeles tappat kontakten med yttervärlden, dotra mi? Hemtelefonen död, det är väl inte så att den lilla sladden från jacket i hallen gått av på något vis? Visst har du ett tele-jack i hallen? Du skulle ju kunna pröva att sätta i telefonen där o se om det funkar.
Kanske redan löst problemet, annars prova. Hur ska vi annars nå dig.
Mobilen; Lina pratar om att hon lånat en av dig, men nu köpt en ny, kanske den utlånade funkar bättre.

FatCat said...

nja väntar på en mobil från en kompis som jag skulle få överta, en hyfsat ny. det är ju telefoni, så det går ju via comhem uttaget. jag orkar inte hålla på med sladdarna, får ont i ryggen av att böja mig hela tiden. kanske skulle det funka men det ligger lite över min energi-nivå just nu. den är låg, mkt går åt att orka ha en normal vardag som funkar utan kontakt med världen. och när jag i tappert försök besökte ett närliggande (till jobbet/hotellet)internetcafé så hade de bara höga stolar.sen slog det mig när jag väl var hemma i ren förtvivlan att biblioteket borde ha datorer o nät till utlåning. ska kolla upp detta idag. men nu är mitt bilbatteri dött oxå...stått för länge igen. men borde väl gå igång med lite startkablar. men känns som man inte vill störa nån i sina upptagna liv o hjälpa fia med bilbatteriet "igen"....

Anonymous said...

Ring på hos grannarna, de hjälpte ju oss innan. Du har snälla grannar.
Och du, störa, vad har jag sagt om det? Sluta tro att du stör, larv. Stör på och be om hjälp. Det värsta som kan hända är att få ett nej och då frågar man nästa. Ingen skada skedd.