Total Pageviews

Tuesday, September 9, 2008

katastrof

vafalls?
min frisör Linda har tagit tjänstledigt!

nothing good can come out of this...


// Fatty - maybe keeping her bad hair?

6 comments:

Anonymous said...

Underbart när jorden under skakar och man aldrig riktigt hinner komma in i samma rytm... min frisör är mammaledig, mycket elakt =)

Carolina said...

Jag vet!!!! Jag har varit lite bitter över det ett tag....Lindas tjänstledighet alltså!

FatCat said...

men Lina sstra mi, hur länge har du vetat? aja baja som inte talat om detta. jag vet inte hur jag ska antera detta nu. vet du btw varför hon har tagit tjäntledigt? hon har ju ett ansvar till oss stammisar att ta hand om våra. hennes fel nu om det går o dör.....

Carolina said...

jag har vetat sen i somras...när David skulle boka tid. Vet ej varför eller hur länge. Jag har liksom förträngt att mitt hår behöver klippas. Vet inte riktigt vart jag ska vända mig i frågan...

Anonymous said...

Sofia! Äntligen skriver du igen, behövligt brejk i dessa uppsatstider. Ser fram mot lördag, ska baka tårtor och ladda för dans. Tänk att vi skall dansa med Helena igen, kommer känna mig som 23:0)
Längtar efter dig, och längtar efter Farsta, evigheter sedan jag satt i timmar i din soffa, min oas, där timmar känns som minuter. Ses snart.
//Tantanna

maro said...

Ja, var är jag i det hela.. det är en bra fråga. har inte blivit så mycket den senaste tiden. Haft och har mycket att tänka på så det blir inte så mycket.. men men. plötsligt händer det som dom säger.. ;o)