Total Pageviews

Monday, December 18, 2006

Ge mig mera must!

Tror jag ringde varje syskon (utom dig patrik, no offence) under min julklappsjakt idag. Det var lugnt i gallerian en måndag eftermiddag, vilket värmde i mitt stressömtåliga hjärta. Jag och S.S drog iväg ända till Mörby en sväng, hann en sushi innan vi pallra oss iväg till A.J-residence på glögg och must-afton. Provspelade ett spel som var väldigt upplysande och kul. (Orangino)

Har precis kommit hem med alla mina kassar och ska ta reda på allt så småningom. Var bara tvungen att kika runt på bloggarna (fortf. osäker på antalet g:n). Så stolt att jag äntligen tagit mig in i familjebloggen. Inte helt smärtfritt men tillsut - Mission accomplished

Blir bara en kortis här. Tack förresten för julkort som ni skickat. Mycket trevligt. Trodde jag skulle få iväg några själv i år. Det är ju små mysigt och börjar man skicka några kanske man får en och annan tillbaka likväl. En gång i tiden hade man ju en samling, men jag kommer förmodligen aldrig komma upp i det antalet igen. Tider förändras och tekniken med den.

Hepp, dags o slappa lite och kika på förra veckans Scrubs avsnitt.

Ho, ho, ho!

2 comments:

Anonymous said...

Jag brukar bara skicka till the oldies, men om det uppskattas hos er youngsters ska jag börja skicka...sen... Få kort slår ju förra årets rockcensur från S.S
Tack för en trevlig kväll, precis vad jag behövde.

FatCat said...

Tack själv det var väldigt kul. vi borde spela mer och oftare. tack för supermysig afton, min maipulativa principlösa vän.:)